Empat valuós per recuperar sensacions

El Club de Futbol Reus Deportiu empata (0-0) a casa del Cádiz. Els roig-i-negres han mostrat una versió totalment diferent respecte el darrer partit contra el Numancia. L'equip de Natxo González se situa a l'onzena posició amb 34 punts, a quatre del play off d'ascens i set per sobre del descens.
crònica cadiz reus

"És una setmana en què hem centrat el treball en nosaltres, a recuperar les nostres millors sensacions", això és el que deia Natxo González abans de visitar el Ramón de Carranza. L'escenari no era fàcil però l'equip roig-i-negre ha canviat d'imatge respecte el partit de Numancia. El Reus inclús ha recuperat part d'aquell domini de la pilota tan característic de l'inici de la temporada. Malgrat això, no s'han disposat de suficients ocasions de perill per atemorir el Cádiz. Els reusencs han sortit sense la figura d'un davanter centre, el canvi més notori ha estat l'estrena de Guzzo en l'onze titular. El migcampista portuguès ha format la línia d'atac juntament amb el veloç trident: Carbia-Jorge Díaz-Querol.

Tot i el domini de la pilota en la majoria de trams del partit, el conjunt andalús ha estat qui ha tingut més ocasions d'avançar-se en el marcador. Edgar Badia ha hagut d'intervenir només començar, al minut 1, per salvar el Reus. Aridane també ho ha provat des de la frontal de l'àrea però el seu xut ha sortit per la dreta del porter roig-i-negre. El Reus ha respòs mitjançant Ramon Folch. El capità roig-i-negre ha entrat fins a la cuina andalusa i no s'ho ha pensat dues vegades. El llançament del reusenc ha anat a parar a les cames de la defensa local que ha tret la pilota gairebé sota pals.

L'equip de Natxo González s'ha trobat molt ben posicionat sobre la gespa del Ramón de Carranza. El Reus només ha tingut un però: ser més precís en atac i encertar la darrera passada. D'aquesta manera, no s'ha acabat generant el suficient perill i el Cádiz ha tingut més geni. Ortuño i Salvi han avisat però la defensa i Edgar Badia han evitat el gol local.

A la segona part el Cádiz ha sortit endollat i ha avisat al Reus amb, de nou, dues ocasions d'Ortuño i Salvi. A poc a poc els roig-i-negres han anat restablint la igualtat. Jesús Olmo ha pentinat una falta servida per Guzzo. Una de les poques ocasions reusenques en el segon temps. A mesura que han avançat els minuts els dos equips han guardat les distàncies. El Cádiz ha procurat atacar amb intel·ligència, sense assumir riscos. El davanter local, Ortuño, ha tingut l'oportunitat de marcar des del segon pal però l'ocasió ha acabat marxant fora. Aitor Garcia també ha estat a punt de veure la porteria però la defensa del Reus, molt segura, ho ha acabat evitant.

El Club de Futbol Reus Deportiu es situa, provisionalment, a l'onzena plaça de la Segona Divisió amb 34 punts. Els roig-i-negres tenen a quatre punts el playoff d'ascens i set el descens. El proper partit de l'equip de Natxo González serà divendres 24 de febrer a les 20:00h contra l'Oviedo.

Fitxa tècnica
Cádiz CF: Cifuentes, Carpio, Servando, Aridane, José Mari, Salvi (Aitor García 80'), Álvaro, Brian, Rubén Cruz (Aketxe 70'), Ortuño, Abdullah
CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Benito, Olmo, Atienza, Ángel, Garai, Folch, Guzzo (Tébar, 82'), Jorge Díaz (David Haro, 77'), Querol, Fran Carbia (Miramón, 67')

Targetes
Han vist targeta groga els locals Servando (30') i Carpio (80') i els visitants Ángel Martínez (63') i Ramon Folch (85')

Àrbitre
Eduardo Prieto Iglesias

Incidències
Partit corresponent a la jornada 26 de Segona Divisió disputat a l'estadi Ramón

Incidències
12.179 espectadors a l'estadi Ramón de Carranza. Partit corresponent a la jornada 26 de Segona Divisió.