Back to top

Empresaris de Redessa creen una plataforma per defensar els seus interessos

Un grup d’empresaris de Redessa del Camí de Valls s’han creat una plataforma per defensar els seus interessos. La baixada de preu dels lloguers i promocionar aquest viver d’empreses són alguns objectius que plantegen.

Els empresaris de Redessa1, ubicat al Camí de Valls, se senten abandonats per l’Ajuntament. Actualment, en aquest viver només hi ha 38 empreses, que representen una ocupació d’un 55%. Ara, amb la creació de la Plataforma Redessa Futur busquen una reactivació.

Des de la regidoria d’Empresa i Ocupació, s’entén el sentiment d’abandonament dels empresaris. El preu de lloguer dels locals és un dels objectius principals d’aquesta plataforma.

Els empresaris opinen que els serveis que s’ofereixen presenten mancances i que no són adequats al preu del lloguer. Tot i així, els preus presenten una bonificació del 40% els dos primers anys i d’un 20% a partir del tercer, uns preus que des de l’Ajuntament asseguren que es mantindran. Els empresaris de la Plataforma Redessa Futur es reuniran amb l’alcalde i el regidor d’Ocupació el dia 31 d’octubre amb la voluntat d’arribar a un acord.