Sense encert a l'Estadi

El Club de Futbol Reus Deportiu empata (0-0) contra l'UCAM de Múrcia en un partit on es podrien haver sumat els tres punts. Els roig-i-negres han mancat d'encert de cara porteria i inclús han fallat un penal. El Reus manté el marge de 7 punts respecte les posicions de descens.
reus ucam

Una altra vegada. La història es repeteix. El Club de Futbol Reus Deportiu deix escapar una nova oportunitat per sumar la victòria. Els roig-i-negres han disposat de tot tipus d'ocasions però no han aconseguit perforar la porteria rival. Empat a 0 contra l'UCAM de Múrcia que serveix per situar-se, provisionalment, a l'onzena posició de la Segona Divisió amb 40 punts. La nota positiva és que el Reus manté el marge de 7 punts respecte les posicions de descens.

Quan una cosa no funciona millor no tocar-la. Això és el que deuria pensar Natxo González quan ha pensat en l'onze inicial davant de l'UCAM de Múrcia. El tècnic roig-i-negre ha repetit alineació donant continuïtat a Migue García i Ricardo Vaz. Els dos jugadors han complert amb bona nota i no han decebut pas. El Reus ha sortit com una fera, els roig-i-negres han tingut el control de la pilota i han començat atacant per bandes. Però l'UCAM de Múrcia ha aconseguit domar al Reus i a base d'ordre ha igualat el partit. La primera aproximació perillosa del Reus ha arribat al minut 21'. Jorge Miramón ha rematat de cap després d'una excel·lent internada de Migue Garcia. Pocs minuts després, la connexió portuguesa entre Ricardo Vaz i Guzzo ha estat a punt de funcionar. El segon no ha rematat de volea per centímetres. De fet, Vaz i Benito estaven fent molt de mal per la banda dreta on l'equip murcià ha deixat tot una autopista.

El protagonista de la majoria de les accions d'atac del Reus, Benito, ha hagut de ser retirat a la primera mitja hora de partit. Primer contratemps per Natxo González. El tècnic roig-i-negre ha donat entrada a Joan Campins. Al 32' ha arribat una de les jugades claus del partit. Ricardo Vaz ha provocat penal i l'àrbitre ha assenyalat la pena màxima. L'extrem portuguès no ha fallat però el col·legiat ha obligat a repetir el penal perquè Máyor i Folch havien entrat dins l'àrea. En el segon intent Vaz ha enviat la pilota als núvols. El mateix jugador es podria haver redimit en la següent jugada quan s'ha trobat tot sol dins l'àrea petita però Biel Ribas ha rebutjat el xut del portuguès.

A la represa tot ha continuat igual. Cap ocasió per l'UCAM i nombroses aproximacions del Reus. La primera oportunitat ha estat per Jesús Olmo. El central s'ha trobat la pilota dins l'àrea i ha fet un xut creuat que ha sortit fora de la porteria. Al 63' Natxo González ha canviat Jorge Díaz per Vaz i l'extrem uruguaià ha inquietat la defensa rival. Només ha necessitat tres minuts per provocar un penal que l'àrbitre no ha assenyalat. De tantes protestes el col·legiat ha decidit expulsar al segon entrenador del Reus, Bernardo Tapia. El mateix jugador ha enviat un potent xut des de la banda dreta que Biel Ribas ha refusat. Quan quedaven 15 minuts pel final del partit ha sorgit el segon contratemps per Natxo González.

Campins ha tingut un problema muscular a la banda dreta i l'entrenador roig-i-negre s'ha vist obligat a fer el canvi. En el seu lloc ha entrat Fran Carbia. En els darrers minuts el Reus ho ha continuat intentant però sense sort. Fran Carbia i Pichu Atienza han disposat de les darreres ocasions de perill però no han estat encertats.

El Club de Futbol Reus Deportiu suma un nou empat a la categoria i es col·loca, provisionalment, a l'onzena posició de la Segona Divisió amb 40 punts. Els roig-i-negres estan situats 7 punts per sobre del descens. El proper partit del Reus serà diumenge que ve a les 16:00 hores contra el Lugo.

La fitxa del partit:

CF Reus Deportiu (0): Badia, Benito (Campins 30' (Carbia 77')), Olmo, Atienza, Migue, Folch, Garai, Miramón, Guzzo, Ricardo (Jorge 63') i Máyor.

UCAM Murcia (0): Biel, Góngora, Hugo, Jona, Collantes, Nono (Tito 45'), Manolín, Unai, Kitoko, Juande i Vicente (Milla 70').

Targetes grogues: pels locals Atienza (32'), Vaz (40'), Jorge (80'), Guzzo (83') i pels visitants Manolín (10'), Kitoko (72').

Targetes vermelles: pel local Bernardo Tapia (70').

Incidències: Partit corresponent a la jornada 32 de la Liga123, disputat a l'Estad Municipal de Reus amb la presència de 4.129 espectadors.