Back to top

Endavant reivindica el Dia de l’Alliberament LGTBI+ amb la imatge de dues gegantes

Per tal de celebrar la Festa Major i el el Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI+ , Endavant (OSAN) Baix Camp ha editat unes bosses i samarretes amb un dibuix de les gegantes negra i índia fent-se un petó
samarreta

Enguany, la Festa Major de Sant Pere es viurà de manera atípica i els actes s’hauran de seguir a través de les xarxes socials o la televisió.

samarreta

Des d’Endavant (OSAN) Baix Camp es vol omplir els carrers de lluita i cultura, i combinar la celebració de la Festa Major amb la del Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI+ el 28 de juny.

bossa

Per aquest motiu, s’han editat unes bosses i samarretes amb un dibuix de les gegantes negra i índia fent-se un petó per reivindicar que per Sant Pere i cada dia ens hem de poder estimar com vulguem.

samarreta

La imatge gràfica l’ha duta a terme Gerard Sierra, un dissenyador del Camp. La bossa té un preu de 8 euros i les samarretes de 10 euros, i es poden encarregar a través d’aquest formulari:

Formulari per encarregar la bossa i/o la samarreta 

Les reserves es podran recollir el divendres 26 entre les 18 h i les 21 h i el dimarts 30 des de les 18 h i fins a les 20 h al Casal Despertaferro (C/ Martí Napolità, 7). A Reus el dia 27 de juny, a les 18.30 h, al balcó de la Casa Rull es penjarà el domàs de l’arc de Sant Martí amb motiu del Dia per l’Alliberament LGTBI+.

Tot i així, després de fer-se pública aquest mes la sentència del Tribunal Suprem que prohibeix l’ús de banderes no oficials a l’exterior dels edificis, és un bon moment per instar l’Ajuntament de Reus a penjar-la i també tothom que ho vulgui al balcó de casa seva.

Manifestació a Tarragona

A més a més, hi haurà una manifestació a Tarragona el mateix dia 28 a les sis de la tarda des de la plaça dels Despullats. Des d’Endavant (OSAN) Baix Camp s’anima tota la ciutadania a participar dels diversos actes reivindicatius per fer que aquest any, malgrat tenir una festa major insòlita, el dia 28 no passi desapercebut.

Cal recordar que les persones del col·lectiu LGTBI+ encara s’enfronten diàriament a discriminacions estructurals i violències diàries que cal continuar visibilitzant i denunciant per aconseguir erradicar.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades