Back to top

Enllestits el 57% dels projectes del 2018

6 dels 14 projectes dels primers pressupostos participatius de Reus, els del 2018, encara no estan executats. De moment, s'ha finalitzat el 60% d'aquests. Entre ells destaquen la instal•lació d'un parc infantil al Barri Montserrat i la reestructuració de l'espai públic i viari del col•legi la Vitxeta.
Obres al futur parc per a famílies

La il·luminació dels passos de vianants de l'Avinguda Països Catalans i la reestructuració de l'espai públic i viari del col·legi la Vitxeta són els dos últims projectes finalitzats dels pressupostos participatius del 2018. Comptant aquests dos, ja són 8 les propostes que s'han fet realitat mentre que la resta estan a punt d'enllestir-se. És el cas del parc per a famílies situat al polígon Agro-Reus que suposa una inversió de 150.000 euros, la més costosa, juntament amb la reubicació del transformador del Barri Immaculada que està encara en procés d'adjudicació. 

La instal·lació d'elements adaptats per als infants amb mobilitat reduïda als parcs de la ciutat i el tancament dels jardins al voltant de les places Festa Major i Seguici Festiu ja estan majoritàriament acabats. D'aquesta manera, quasi el 60% dels projectes del 2018 s'han fet realitat. Els del 2019, d'entre els quals s'hi troba les millores a la sala polivalent i exterior de La Palma i l'adaptació de les escoles bressol amb elements per infants amb capacitats diferents, es troben pendents d'execució. Uns pressupostos que compten amb una partida de 750.000 euros i que formen part del procés de participació ciutadana, ara ja amb el seu reglament aprovat.

Paraules clau: