Back to top

"Ens estem atipant i en algun moment tot explotarà"

JONATÁN SORIANO

Fins el pròxim 27 de gener es pot visitar l'exposició Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic a la sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils. Una mostra que apropa l'expressió artística als aliments i la cuina, en els seus formats diferents. Enguany ha estat la segona edició i s'han presentat dinou treballs. 

"És una exposició que surt de l'heterodox i busca enfocar-se en un marc, i això fa que guanyi", explica la guanyadora del segon premi, Cristina Salvat, que ha presentat un pastís de porcellana amb el títol de Lujuria. "Després del dinar, arriba el moment de les postres i és on més es menja per gola. És una translació de la situació perquè actualment ens estem atipant fins que en algun moment explotarà i sabrem per on", defensa Salvat. 

La guanyadora de la mostra ha estat Ester Ferrando amb l'obra Havent dinat, que juga amb formes circulars sobre una base buida.