Back to top

Ensenyar els elements i valors de la natura a la canalla

Dos cicles formatius de l'Institut Gaudí i l'IES d'Horticultura de Reus s'han unit per organitzar unes jornades sobre plantes i natura dirigida a nens i nenes de 4 a 5 anys.
Ensenyar els elements i valors de la natura a la canalla

Amb l'objectiu d'intercanviar coneixements en cada una de les seves especialitats, els cicles formatius d'Educació Infantil de l'IES Gaudí i els alumnes d'Educació mediambiental del centre d'Horticultura han dut a terme diverses activitats per a la canalla. Uns han aportat la informació sobre plantes, natura i ecologisme, mentre que els altres han dissenyat els jocs i tallers per tal de fer tot aquest coneixement apte per a nens i nenes de 5 anys.

Prop d'una vuitantena de nens i nenes de Reus han participat en la trobada. Plantar una planta, el foc i la terra, o la importància de l'aigua són alguns dels conceptes que han après així com prendre consciència i tenir cura del medi ambient.

Aquesta ha estat la primera edició de la Trobada però des de l'organització han fet una valoració positiva de la jornada i no es descarta repetir les col·laboracions.