Back to top

Entitats i voluntaris s'uneixen a la Festa del Comerç Solidari

La plataforma Comerç Solidari de Reus, formada per una cinquantena d'establiments i nombrosos col·laboradors, ha impulsat la segona campanya solidària. Una festa a les Peixateries Velles ha servit per recaptar fons per a la Fundació Mossèn Frederic Bara.
voluntaris

Tallers, música, ball, pintacares i un dinar popular, han estat algunes de les activitats que s'han organitzat durant la festa de cloenda de la segona campanya del Comerç Solidari de Reus. La iniciativa va agafar forma fa uns quants mesos, quan es va fer una primera campanya a favor dels refugiats, a través de l'ONG Proactiva Open Arms. En aquesta ocasió la beneficiària ha estat la Fundació Mossèn Frederic Bara.

La portaveu de la Plataforma Comerç Solidari de Reus, Jacqueline Argany, diu que "no ens basem només en l'import recaptat, creiem que és molt important donar visibilitat a aquestes entitats, perquè molts cops hi ha grups de persones que estan fent una labor social molt important i no se'ls està veient suficient. Llavors, que la gent ho conegui, i que a partir d'aquí puguin sortir nous voluntaris o empreses que puguin ajudar-los, per nosaltres això també és molt important".

Amb la col·laboració de comerços, entitats i voluntaris, la plaça de les Peixateries Velles s'ha omplert de famílies i bon ambient que han volgut sumar-se a la festa solidària. Una de les assistents, la Virgínia Benavent, diu que ja va participar a la festa solidària de la primera campanya, "i aquest any hem volgut repetir, així la canalla poden fer el pintacares, pel tema de fer una mica de vermut, una mica d'espectacle, i està molt bé, és molt interessant tot això. Sempre s'ha de participar, no, una mica? I intentar ajudar als altres".

El sorteig de les cistelles, obtingudes a partir de donacions dels comerços, ha estat una de les iniciatives amb què s'han recaptat més diners.

Notícies relacionades