Back to top

Entrenadors per un dia al campus del CFS Reus

El Club de Futbol Sala Reus, abans antic Mare Molas, ha reunit a una quinzena de nens per mantenir la tècnica amb la pilota en el seu campus d'estiu. No només això, sinó que tots els jugadors acabaran els mesos de calor amb una àmplia experiència com a entrenadors.
Els nens del CFS Reus escoltant el seu nou entrenador

Fer d'entrenador d'un equip pot ser molt complicat i ara els jugadors es poden ficar a la seva pell. Aquests dies al campus d'estiu del Club Futbol Sala Reus cada nen ha tingut la complicada missió de fer de míster als seus companys. Una iniciativa que fomenta la presa de decisions entre els petits i que als entrenadors titulats els ha sorprès molt positivament.

L'entrenador del campus i president del Club Futbol Reus, Sergio Flor, considera que "Al futbol sala la figura de l'entrenador és important, i vam pensar que pels més grans s'havien de posar a la seva pell per veure com responien els més petits".

Javier Roig, jugador del club, ha estat el responsable de l'última sessió: "Tots els nens ficaven moltes ganes per fer l'exercici i ha estat una experiència molt bona".

La novetat d'enguany però no solament ha estat aquesta. El campus ha deixat de banda per unes hores el futbol i s'ha centrat també en altres disciplines com són el bàsquet o l'handbol. Els valors d'altres esports ajuden als nens a respectar-se i aprendre a conviure, això sí, sempre amb un somriure a la cara.

El campus finalitza aquest divendres i el club farà un descans fins a l'agost abans d'iniciar la pretemporada de tots els equips. Les estades ja han servit per veure un tastet del nou equipament que lluiran l'any que ve: nou escut i nova samarreta.