Back to top

Entrenaments a l'aire lliure per no quedar-se quiet

Sense que els clubs poguessin entrenar, els entrenadors i jugadors han hagut de reinventar-se per no quedar-se quiets. És el cas dels entrenaments a l'aire lliure ideats per OK Stars: tot aquell que practica hoquei patins i patinatge artístic, ha pogut seguir exercitant-se.

El tancament de les instal·lacions esportives i l'aturada dels entrenaments dels esports federats van parar el dia a dia dels clubs, però allà on hi ha passió sempre sorgeix una iniciativa. És el cas dels entrenaments a l'aire lliure d'hoquei patins i de patinatge artístic, impulsats per l'empresa OK Stars, amb Arnau Moragas i Judith Font com a entrenadors.

Els entrenaments són de tècnica individual, tot i que la preparació física també hi està present. Una de les característiques d'aquestes sessions és el treball específic de la part cognitiva.

okstars

Els participants valoren molt positivament aquesta idea, ja que poden continuar treballant els aspectes del joc, sigui quina sigui la situació del moment. La reobertura dels equipaments esportius i la tornada als entrenaments dels jugadors federats, no significarà el final d'aquests entrenaments.

Paraules clau:

Notícies relacionades