Back to top

Equilibris i acrobàcies inauguren el Trapezi

ADRIÀ MORTE

El trapezi ja ha donat el tret de sortida amb el cabaret d’obertura. El parc de Sant Jordi de Reus, ple de gom a gom, va ser l’escenari de la inauguració de la dinovena edició de la fira del circ de Catalunya. Un acte amb 5 espectacles diferents on les acrobàcies van prendre tot el protagonisme. A partir d’ara i durant tot el cap de setmana, les places i carrers de Reus acolliran més de 70 representacions de 42 companyies diferents.

La plaça Anton Borrell del Parc Sant Jordi torna a respirar circ. El trapezi ha arribat a la seva dinovena edició amb el cabaret d’obertura, un espectacle dirigit per Los Galindos, presentat per Manel Escolano i amenitzat amb la música de la banda Tasky.

Milers de reusencs i reusenques no s’han volgut perdre l’acte inaugural i és que el trapezi és un festival molt esperat. El cabaret d’obertura ha acollit un tast de 5 espectacles diferents. Bert&Fred, Claudel Doucet, Guga and Silvia, Joachim Ciocca, i Manel Rosés han mostrat les seves habilitats amb el trapezi, les teles, la barra fixa, el monocicle i el propi cos.

L’acte no ha deixat a ningú indiferent, més d’una persona s’ha quedat bocabadada, d’altres han optat per captar l’espectacle a través del telèfon mòbil.

El gros del trapezi comença aquest divendres en una quinzena d’espais de la ciutat. Places, carrers i teatres seran l’escenari de més de 70 representacions de 43 companyies d’arreu de l’estat i d’europa.