Back to top

Un equip d'estudiants de la URV serà present a la cursa MotoStudents

Per primera vegada, un grup d'estudiants de la URV participaran a la cursa de motocicletes MotoStudents, que se celebrarà a Alcañiz a la tardor. El repte d'aquesta competició es troba en dissenyar i muntar des de zero una motocicleta, en el cas dels estudiants universitaris, elèctrica.
moto

Tenen el motor, les rodes, les pinces i bombes de frenat frens i  un dispositiu vigilant d'aïllament. Ara, el repte d'un grup d'onze estudiants de la URV es troba en fer de tot plegat una motocicleta elèctrica que pugui participar en la MotoStudent, una cursa que se celebrarà a Alcañiz a l'octubre. Sota el nom d'URVoltage Racing, l'equip espera poder fer el primer testeig de la moto aquest estiu i per ara, busquen possibles pilots, tal com destaca el capità de l'equip, Víctor Barcelón. Tenen temps fins al juny per trobar la persona que conduirà el vehicle.

A banda de les fases de disseny i muntatge que requereix aquest projecte, actualment l'equip es troba en recerca de patrocinadors que ajudin a fer possible la fita marcada. Per aquest motiu, busquen companyies o entitats que puguin aportar tant ajuda econòmica com suport tècnic. Més enllà de l'objectiu de guanyar la cursa, l'equip d'estudiants té d'altres motivacions a l'hora de treballar en aquest projecte. Per Barcelón, el projecte representa apostar per energies renovables del futur i alhora l'oportunitat de motivar a nous alumnes en el món de l'enginyeria.

La cursa, que se celebrarà aquesta tardor, comptarà amb la participació de 74 equips, provinents de 17 països diferents.