Back to top

ERC-Avancem tindrà l'alcaldia de Cambrils els propers 4 anys

JORDI OLÀRIA GRAS

Esquerra, Convergència i PSC conformaran l’equip de govern de Cambrils els pròxims quatre anys. Així ho han fet públic avui les tres caps de llista, que també han acordat que serà Camí Mendoza qui ostenti l’alcaldia durant tot el mandat.
El repartiment de regidories no està tancat, però un descuit a la xarxa perfila Mercè Dalmau com a responsable de turisme.

Amb aquestes paraules es feia públic l’acord de govern que gestionarà l’Ajuntament de Cambrils els propers 4 anys. Esquerra Republicana, la força més votada, Convergència i Unió, amb els mateixos 4 regidors, i el PSC, amb 3, sumen el nombre exacte d’edils necessaris per fer majoria absoluta.
Les tres caps de llista han destacat que, l’element principal que les uneix és la tradició i el bagatge de les tres formacions.

Després de quatre anys en què el PSC, a l’oposició, ha carregat durament contra el fins ara govern municipal de Convergència, PP i Plic, i després d’una campanya en què tant Esquerra com el grup socialista han atacat la seva falta de polítiques socials, qui haurà de liderar l’Ajuntament cambrilenc confia en fer un punt i a part.

Les tres regidores afirmen que la sintonia ha estat total des del moment en què van engegar les negociacions, i que coincideixen en l’anàlisi que fan de l’estat del municipi.

La tercera força més votada, el Nou Moviment Ciutadà d’Oliver Klein, ha quedat fora de les negociacions, expliquen, per la falta de bagatge i d’estructura nacional del partit. Malgrat que afirmen que encara han de treballar el repartiment del cartipàs municipal, un descuit, posteriorment rectificat, de l’equip de Convergència a l’usuari de Mercè Dalmau a twitter fa preveure que la fins ara alcaldessa ostentarà l’àrea de turisme.


Camí Mendoza: 'Podem coincidir en alguns temes, però en algunes qüestions l’NMC està a les antípodes'