Back to top

ERC presenta els 10 primers integrants de la llista del 26M

Òscar Subirats, Ana Garcia, Bruno Morejón, Dorina Moldovan i Alexandre Gonzàlez són els candidats, per ordre, que s’afegeixen a la llista dels ja coneguts Daniel Recasens, Montserrat Flores, Carles Prats i Marina Berasategui.
Els 10 integrants de la llista d'ERC

Esquerra ha presentat aquest divendres a la tarda els 10 primers noms de la llista que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Més enllà de Noemí Llauradó, alcaldable pels republicans, i dels ja desvetllats amb anterioritat Daniel Recasens, Montserrat Flores, Carles Prats i Marina Berasategui, la llista ofereix una varietat buscada per intentar representar el màxim la societat reusenca. 

Segons Llauradó, la idea és aconseguir l'alcaldia i poder defensar tots els fronts i reptes que es plantegin durant el pròxim mandat. Als cinc primers noms ja coneguts, s'hi afegeix l'assessor del grup municipal, Òscar Subirats; la presidenta de l'Associació de Dones Blanca Almendro del Barri Gaudí, Ana García Pachón; el professor Bruno Morejón; professora d’educació primària en països estrangers, Dorina Moldovan; i Alexandre Gonzàlez, militant del Jovent Republicà. 

La llista complerta de la formació republicana es votarà el pròxim dimarts en l'assemblea local.