Back to top

ERC presentarà el Pla d'Acció Municipal

La vicealcaldessa de l'Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, ha anunciat que presentarà les bases del Pla d'Acció Municipal de la ciutat al govern. Aquest ha de servir per definir les inversions prioritàries de cara als pròxims quatre anys. Un pas que Esquerra es marca a la vegada que recorden que sumen sis regidors i que mantenen la mà estesa a l'oposició per ampliar acords.
Llauradó presentarà el Pla d'Acció Municipal.

Esquerra Republicana de Reus ha comparegut per defensar l'acord de govern aconseguit amb Junts per Reus i Ara Reus. Han reiterat la voluntat d'aconseguir una majoria independentista que els permetés governar per a la ciutat. En aquest sentit, han defensat el seu paper amb la vicealcaldia i han assegurat que tenen les eines per tirar endavant els projectes de ciutat. Per això, en els pròxims dies, presentaran les bases del Pla d'Acció Municipal de la ciutat al govern.

Llauradó ha recordat que la força republicana es plasma amb sis regidories. D'altra banda, ha reiterat que el pacte de govern no ha estat moneda de canvi per aconseguir la presidència de la Diputació de Tarragona.

Els republicans també han defensat que continuen mirant amb bons ulls l'oposició. Han constatat que tenen moltes coincidències amb la CUP i expliquen que mantindran també les portes obertes al PSC.