Back to top

Ernest Aymamí torna a ser president del Consell Esportiu del Baix Camp

Des de dijous 30 de juliol Ernest Aymamí és el president del Consell Esportiu del Baix Camp. I ho és de nou, ja que ja va ocupar aquest càrrec del 2008 al 2012. L’acte es va celebrar al Castell de la Selva del Camp per mesures de seguretat.

Ernest Aymamí torna a ser escollit president del Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC) pels pròxims 4 anys, en substitució de Josep Llebaria. El Castell del Paborde va acollir l’assemblea general extraordinària de l’entitat per elegir els representants dels estaments que han de formar part de la Comissió Directiva, l’òrgan de gestió i execució del Consell Esportiu del Baix Camp.

Aquest és un acte que normalment es celebra a la seu del Consell Comarcal però per mesures de seguretat s’ha traslladat a aquest espai de la Selva del Camp.

La candidatura d’Aymamí ha estat l’única que s’ha presentat per subsituir Llebaria. Aymamí, que ja havia estat president entre el 2008 i el 2012, i ha ocupat la vicepresidència durant molts anys, afronta aquesta nova etapa amb il·lusió.

Iniciatives amb continuïtat

Des del Consell Esportiu del Baix Camp es vol donar continuïtat a les iniciatives engegades durant els darrers 8 anys sota la presidència de Josep Llebaria, com la recuperació de les Olimpíades Escolars, un esdeveniment esportiu per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys organitzat i promogut de la mà de l’Ajuntament de Reus i que enguany no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia.

Paraules clau:

Notícies relacionades