Back to top

Escapar de la Prioral de Sant Pere: un escape room apte per als més joves

Conèixer la Prioral des d'un altre punt de vista, a través d'un scaperoom. És l'aposta que s'ha fet des del Casal de Joves de Reus i Ans Educació per oferir activitats pels més joves durant les festes de nadal. Aquest dijous s'ha estrenat aquesta activitat pensada pel públic a qui el Parc de Nadal se li ha quedat petit.
prioral

Escapar de la Prioral de Sant Pere en menys d'una hora. Aquest és l'objectiu de l'scaperoom dirigit cap al jovent reusenc. De la mà del Casal de Joves, Ans Educació i la regidoria de Joventut, els participants tenen una sèrie de pistes per resoldre que han de servir per poder sortir del campanar.

Aquesta és la primera vegada que es planteja una activitat com aquesta a la Prioral, però de moment, les valoracions són positives, malgrat que alguns han començat el joc perdent:

La iniciativa s'emmarca dins del programa Nadal Per Joves, que té un ventall d'activitats diverses per tots aquells pre-adolescents de la ciutat que no tinguin ganes de quedar-se a casa durant les festes nadalenques.