Back to top

Esforç "inhumà" dels portadors de sacs d'avellanes

Força, resistència, i seny. Aquestes són les claus per completar la cursa de portadors de sacs d'avellana, una prova que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Reus i que forma part d'una combinada que també inclou les curses que se celebren a Riudoms i Valls.
arrencada cursa de sacs d'avellanes a Reus

El veterà, Carles Guillemat, i la guanyadora de l'any passat, Laura Pallejà, han estat els vencedors de la 23a. cursa de portadors de sacs d'avellanes de Reus, un dels actes més singulars i emblemàtics de la Fira de Sant Jaume. Els participants han hagut de recòrrer uns 800 metres portant a l'esquena un sac d'avellanes de 58 quilos, en el cas de la categoria masculina, i de 28 quilos en la femenina. Els primers en arribar a la meta ho han fet en un temps de 5 minuts 19 segons. Els dos guanyadors destaquen tant la duresa de la prova com la necessitat de trobar-se en un bon nivell físic.

La prova, que com és habitual ha generat força expectació, forma part de la combinada que engloba les curses de Reus, Valls i Riudoms. Prèviament han realitzat la cursa membres del Club Esportiu Alba de Reus.

Notícies relacionades