Back to top

Esport i muntanya, els ingredients de la cursa de Capafonts

Aquest diumenge Capafonts ha acollit la 13a Cursa de Muntanya, la 12a com a memorial en record a la impulsora de la prova, Sònia Pifarré. La cursa ha comptat amb prop de 150 participants.
sortida de la cursa de Capafonts de Muntanya

Amb poc més d'una hora els primers corredors han recorregut els 12 quilòmetres de la cursa. Amb sortida i arribada al poble de Capafonts, la cursa de muntanya acumula un desnivell positiu d'uns 575 metres, i compta amb 3 avituallaments.

Al final no hi ha hagut sorpreses, els guanyadors han estat Marc Toda, en la categoria masculina, i Ester Casajuana en la femenina. Un dels atractius previs a la cursa ha estat l'escalfament dirigit per les Òpal Team, un grup d'esportistes reusenques que també han participat a la prova. Entre els corredors, però, hi havia perfils molt diversos i persones de totes les edats. I és que la prova és de dificultat fàcil però inclou alguns trams tècnics.

Entre els participants, alguns han completat el recorregut corrent, mentre que d'altres ho han fet caminant. Però sigui com sigui, l'objectiu era el mateix, arribar a la meta i gaudir d'un dia d'esport i de muntanya.

Paraules clau:

Notícies relacionades