Back to top

Esport i solidaritat al cros de la Vitxeta de Reus

ADRIÀ MORTE

L'Escola La Vitxeta de Reus ha organitzat aquest darrer cap de setmana la segona edició del Cros Solidari. Una iniciativa que té com a objectiu recollir menjar pel banc d'aliments de Reus i fomentar l'esport entre els nens i nenes de l'escola. Enguany, s'ha superat la xifra de 370 quilos de menjar de la primera edició. 

Desenes i desenes de kilos de menjar. Poc a poc aquestes caixes, destinades al banc d'aliments de Reus, s'han anat omplint a primera hora del matí de diumenge. El motiu? El segon Cros Solidari de l'escola la Vitxeta de Reus. Una proposta solidària que permet, als alumnes de l'escola, compta amb un dorsal gratuït per participar en la prova a canvi d'un quilo de menjar.

El cros ha comptat amb un total de 15 categories diferents amb recorreguts d'entre 150 i 3000 metres, Abans del tret de sortida, moltes ganes de començar. La primera categoria que ha competit ha estat la juvenil. Un únic participant que, malgrat això, ha volgut gaudir de la cursa i de l'ambient que hi havia.

La segona edició del Cros Solidari La Vitxeta és un esdeveniment organitzat per l'associació de mares i pares del centre educatiu. L'any passat el cross va recollir fins a 370 quilos de menjar i enguany s'espera superar aquesta xifra.