Back to top

Establiments de Reus recullen fons pel gegant Peret Ganxet

El personatge de Peret Ganxet tindrà un gegant gràcies a la campanya de recaptació de fons de la mà del Recull d'Estudis Històrics i l'Associació de Veïns El Santuari.
Més d'una quinzena d'establiments participen en la recollida de fons pel gegant del  Peret Ganxet

El protagonista de 'Les aventures d'en Peret Ganxet' ara, a part d'una cançó o un vermut, també tindrà un gegant que es farà realitat amb la campanya de recollida de fons organitzada pel Recull d'Estudis Històrics i l'Associació de Veïns El Santuari.

S'hi pot contribuir en diversos establiments de la ciutat com ara a la llibreria Abacus, a la farmàcia Robusté, a la llibreria Gaudí o al Roslena de la plaça de les Oques. La organització demana una aportació mínima de dos euros i s'entregarà una postal del personatge a tothom que hi participi i la opció de dedicar-li unes paraules en una llibreta. També s'hi podrà col·laborar a través del compte bancari dels veïns El Santuari.

La meta és arribar als 5.500 euros de cara al setembre per presentar el gegant el dia 6 d'octubre. Deixant el teu nom i forma de contacte pots rebre una invitació personal per a l'estrena.

Notícies relacionades