Back to top

Estrenes i comiats durant el 2020 al Teatre Fortuny

La nova temporada comptarà, per primera vegada, amb obres del Teatre Nacional de Catalunya i portarà estrenes com el nou disc dels Amics de les Arts.
Nova programació del Teatre Fortuny

El primer semestre del 2020 arriba amb una trentena d'espectacles al Teatre Fortuny. Després d'arribar a un acord, el Teatre comptarà amb algunes obres del Teatre Nacional de Catalunya com és el cas de 'La Rambla de les Floristes'.

16 espectacles teatrals

'La Dona del 600' i 'Això ja ho he viscut' són dos dels setze espectacles teatrals que s'hi podran veure en la propera temporada. El Teatre Fortuny acomiadarà i acollirà una última gira del musical Maremar de Dagoll Dagom.

Presentació de la programació

Doctor Prats i Els Amics de les Arts

La música també hi serà present un any més amb les actuacions de Doctor Prats, l'estrena del nou disc dels Amics de les Arts i un tribut a Mecano. A més, el Consorci també comptarà amb l'òpera 'La Traviata' de Giuseppe Verdi i l'orquestra barroca 'Vespres amb Marta Mathéu'.

Cloenda de l'Any Roseta Mauri

El 2020 tancarà l'Any Roseta Mauri amb la XXXV Gala de Dansa i el 'Centenari de la Royal Academy of Dance'. Com és habitual, el Teatre Fortuny acollirà el Cicle Grans Mestres que arriba a la seva setena edició parlant dels temes més actuals.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades