Back to top

Evelyn Segura presenta "Adaptarse o morir" a Reus 

Els secrets de la natura per sobreviure al món animal 
presentacio evelyn segura reus

Néixer, créixer i reproduir-se són tres de les etapes vitals per les quals qualsevol ésser viu ha de transitar, per arribar dramàticament a una quarta: la mort. Aquest és el fil conductor d' "Adaptarse o morir", el primer llibre de la biòloga i divulgadora reusenca Evelyn Segura que va presentar el passat divendres a la Llibreria Galatea de Reus

L'autora, acompanyada del col·laborador del programa "Va com Va" de CanalReus Gerard Coca, va repassar la seva trajectòria que l'ha portat de la biològia fins al món de la divulgació científica i a la televisió, així com diverses anècdotes relacionades amb la redacció del llibre.

A "Adaptarse o morir" s'hi pot descobrir com diferents espècies han dissenyat les seves estratègies de supervivència, a través de la selecció natural i l'evolució, per seguir jugant al cicle de la vida.

presentació evelyn segura

Un milió d'espècies en risc d'extinció per culpa de l'ésser humà

Eveyn fa cloure l'acte mostrant la seva preocupació per l'estat actual del planeta, amb més d'1.000.000 d'espècies en perill greu d'extinció, però també va mostrar cert optimisme i confiança amb els canvis socials que s'estan produint darrerament, i espera que puguin arribar a revertir la situació actual que va descriure com a "límit"

portada adaptarse o morir

L'autora

Evelyn Segura és una reusenca biòloga i comunicadora científica. Presenta, a més, la sèrie documental de naturalesa «Que animal!» De La 2 de Televisió Espanyola, de la qual també és guionista i assessora científica.

Paraules clau: