Back to top

Exahurides les invitacions per a les noves dates del Campament dels Reis d'Orient

Les noves entrades també s'han esgotat en poca estona

Davant l'èxit de la primera tongada, es van acabar les 3.000 invitacions en poques hores,  es va decidirdoblar el número d'entrades disponibles ampliant 4 dies el campament. Les noves invitacions que es podien demanar a aprtir de les 14h d'avui dijous s'han acabat a primera hora de la tarda.

 

 

La voluntat de l’Ajuntament ha estat que Ses Majestats puguin tenir una llarga estada a la ciutat, amb el màxim de dies i amplitud d’horari possibles, però la situació epidemiològica dificulta la proposta d’alternatives ja que la prioritat absoluta és la salut i seguretat de les persones.

Tot i així, l’Ajuntament valorarà les diferents opcions possibles per adaptar el Campament segons les instruccions del PROCICAT.

La programació de visites inclou els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 10:00 a 21:00 i el dia 31 de desembre, de 10:00 a 19:00h.

Les visites es faran en grups de 6 persones; atenent sempre les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia decretades per la Generalitat de Catalunya.

Les activitats organitzades amb motiu de l'arribada dels Reis d'Orient, així com la resta d'activitats anunciades que formen part del calendari festiu tradicional de Nadal, estan subjectes a l'evolució de la pandèmia i a les mesures de contenció que es puguin decretar. En tot cas, la voluntat és continuar programant activitats culturals amb totes les mesures de seguretat.

Paraules clau:

Notícies relacionades