Exhibició d'equip de playoff

ADRIÀ MORTE

El Club de Futbol Reus Deportiu és colíder del grup 3 de segona divisió B. Els homes de Natxo González han guanyat per 0 gols a 4 a l'Eldenc. Una victòria que permet atrapar, després de diverses jornades, al Vila-real B que va perdre contra el Cornellà. El Reus ja té molt a prop la classificació matemàtica pel playoff.

La visita al camp de l'Eldenc demanava oferir la millor versió i el Club de Futbol Reus Deportiu no ha fallat. Conscients que hi havia molt en joc la plantilla roig-i-negra ha anat per feina. El primer gol ha nascut fruit d'una jugada a pilota aturada de la pissara de Fernando Tàpia, el segon de Natxo González. Folch ha servit amb precisió una falta per a que Moyano acabi cedint a Olmo. El central remantant de cap des del terra ha avançat al Reus. De fet, el mateix jugador ha tingut una nova oportunitat de cap però en aquest cas la pilota ha sortit fora.

L'Eldenc no ha fet tremolar al Reus i quan s'ha acostat s'ha trobat amb Edgar Badia, l'assegurança de vida dels reusencs. A la mitja hora de partit David Haro ha posat el 2-0 de penal. I poc abans del descans, Fran Carbia ha pogut ampliar les distàncies pero el seu tret l'ha aturat Povedano. A la segona part, David Haro ha anotat el segon gol del seu compte particiular després d'una assistència de Ramon Folch. El 3 a 0 ha permès sentenciar el partit sense donar opcions a una reacció alacantina. Una exhibició d'equip de playoff que ha tingut com a cirereta de pastís el 0-4 de Ricardo Vaz i el retorn de Miguel Marín als terrenys de joc.

El Club de Futbol Reus Deportiu es situa colíder del grup3 de segona divisió B empatat a punts amb el Vila-real B. Diumenge que ve els reusencs reben la visita de l'Olímpic de Xàtiva, un partit on pot assegurar la classificació pel playoff.