Back to top

Exigeixen una "reunió urgent" entre treballadors i Reus Transport

Després que a principis d'agost, els treballadors de Reus Transport presentessin una demanda col·lectiva contra l'empresa municipal per incompliment de conveni, ara és la CUP qui reivindica noves accions.

La Covid-19 ha estat la gota que ha fet vessar el got. Malgrat que fa anys que els treballadors de Reus Transport reclamen millores en les seves condicions laborals, la situació que s'han trobat en plena pandèmia els ha obligat a dir prou.

Tal com els avançava Canal Reus a principis d'agost, el comitè d'empresa va interposar una denúncia col·lectiva, en què els treballadors es queixaven sobre la manca de descansos setmanals, que el sou base estigués per sota del conveni i que els contractes eventuals discriminessin els treballadors que no són fixes.

La CUP denuncia manca de transparència

Ara, el grup municipal de la CUP denuncia que un mes després cap membre de l'administració pública s'hagi posat en contacte amb el comitè d'empresa per esclarir la situació.

Davant d'aquesta situació, la CUP exigeix la convocatòria d'un consell d'administració urgent i extraordinari entre l'Ajuntament i els treballadors de Reus Transport.

Objectiu: resoldre el conflicte abans que comenci el curs escolar

Un conflicte que, segons asseguren des del grup municipal de la CUP, s'ha de resoldre com més aviat millor per tal que no esdevingui més greu amb l'arribada del nou curs escolar.

Paraules clau:

Notícies relacionades