Back to top

'Experiment any 2100' imagina el futur a llarg termini

Com serà la vida l'any 2100? On viurem, a què ens dedicarem i sobretot, quants serem? Són alguns dels interrogants que l'exposició 'Experiment any 2100', ubicada al CaixaFòrum de Tarragona, vol respondre. Mitjançant la interacció dels visitants, la mostra vol posar sobre la taula les tendències de futur que existeixen.
caixa

El futur no està escrit i per tant, es pot canviar. Amb aquesta contundent premissa, l'exposició 'Experiment any 2100' del CaixaForum de Tarragona convida a reflexionar sobre què ens espera a la Terra del futur. Sobre la taula s'han posat una sèrie de qüestions que busquen resposta, com és saber quants humans viurem al planeta en poc més de 80 anys, on viurem o a què ens dedicarem. Ara mateix, les previsions no són esperançadores segons Jordi Aloy, membre de l'Àrea de Divulgació Científica i Cosmocaixa. Tot i això, els organitzadors d'aquesta exposició remarquen que la societat del coneixement té poder per canviar la manera de gestionar els problemes socials i mediambientals.

Paral·lelament, la mostra recollirà les opinions a temps real dels visitants, una eina que Glòria Olivé, directora de CaixaForum Tarragona, ha destacat per la seva innovació.

La mostra, que compta amb diversos elements interactius com un mapa d'opinió o experiments in situ, es podrà visitar fins al 29 de juliol.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades