Back to top

Explosió d’energia en el retorn del claqué al Bartrina

Gairebé una vintena de grups de diferents edats i nivells van pujar sobre l'escenari del Teatre Bartrina a defensar les seves coreografies de claqué.

Un Teatre Bartrina ple de claqué: tot un somni fa un any i una realitat avui dia. I és que ahir, divendres 1 d’octubre, gairebé una vintena de grups de diferents escoles de Catalunya tornaven a l’escenari amb les seves coreografies per celebrar la 33a edició del festival 'Nit de Claqué', organitzat per l'Associació Dixiclac Claqué. Un cap de setmana que inclou la 'Mostra de Claqué d’Aquí', celebrada ahir al vespre, l’actuació de la companyia Woodbeats, aquesta mateixa nit, i una masterclass d'aquesta especialitat a l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, demà diumenge.

Al llarg de la mostra de la primera nit de festival es van poder veure coreografies d’edats i estils diversos, ja que, tal com va explicar la directora de l’escola que acollirà la masterclass, Pilar Sanz, es tracta d’una disciplina que ofereix un gran ventall de possibilitats. La vetllada va destacar per la gran coordinació i energia de moltes de les coreografies i per l’ús d’algunes cançons ben conegudes com són ‘Don’t Stop Me Now’, de Queen, o ‘Barcelona’, d’Ed Sheeran.

Nit de claqué Teatre Bartrina 2021

Un retorn molt emocionant pels presents

Més enllà de la base de claqué, les diverses propostes van incloure tocs de body percussion, balls amb cadira i, fins i tot, la interacció del públic fent palmes. En definitiva, va ser una nit de retorn i molta emoció al Bartrina, tant pel públic, com pels ballarins i professors, que va servir de prèvia per l’espectacle professional d’aquesta nit al mateix escenari.

Paraules clau:

Notícies relacionades