Back to top

Fangoria per a tots

Coincidint amb el 30è aniversari de la seva formació, Fangoria ha fet vibrar l'escenari del Festival Internacional de Música de Cambrils. El repertori ha repassat les cançons del seu últim disc però també les més mítiques de la seva trajectòria.
Fangoria al FIMC

Diversitat entre el públic i en el repertori de la banda madrilenya. Fangoria ha emplenat el Parc del Pinaret d'espectadors de totes les edats. Els seguidors han gaudit de la música més recent però han aclamat repetides vegades les cançons més icòniques. Alaska i Nacho Canut no els han defraudat i han ofert temes com "Ni tú ni nadie" o "A quién le importa", cantats per tots.

A l'escenari, una pantalla enorme ha projectat imatges provocadores i surrealistes, acompanyades de quatre ballarins i d'una posada en escena senzilla però plena d'energia que ha delitat el públic.

La banda celebra els trenta anys de la seva formació amb el llançament seu tretzè i últim disc, "Extrapolaciones y dos preguntas 1989-2000", que inclou tretze versions i dos cançons noves.

El Festival Internacional de Música de Cambrils però, no s'acaba. Aquesta nit, els assistents podran gaudir de la cantautora Rozalén, demà hi actua el cantant de renom internacional Álvaro Soler i diumenge, Diego el Cigala.