Back to top

'El Fantasma de Canterville' omple el Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny s'ha omplert de gom a gom per rebre la representació d''El Fantasma de Canterville'. Una peça còmica plena d'ironia i de crítica a la societat de l'època que ha estat representat per diverses cares conegudes com en Joan Pera, David Olivares o Elisabeth Casanovas.
'El Fantasma de Canterville' omple el Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny ha acollit una de les peces teatrals amb més èxit de la temporada. Es tracta d''El Fantasma de Canterville'. Una obra còmica i plena d'ironia en què un fantasma, representat pel popular Joan Pera, intenta fer la vida impossible a una família americana. 

Una obra que va aconseguir assolir les grans expectatives del públic present. I és que els grans actors i actrius que formen el repartiment, així com l'escenografia que els envolta han fet encara més gran l'obra original d'Oscar Wilde

No obstant això, aquesta no serà l'única representació de la Temporada de Tardor del Teatre Fortuny. Aquest cap de setmana serà el torn de l'espectacle familiar 'La lluna d'en Joan'. A més, el pròxim dimarts, 30 d'octubre, serà nit d'òpera, on cal tenir en compte que s'avança l'hora d'inici a les 20.30 h.

Paraules clau: