Back to top

Fauna i història a les noves rutes turístiques d'Ascó

A partir d'aquest cap de setmana, els visitants ja podran gaudir d'una sortida ornitològica pel riu Ebre amb el llaüt Lo Roget i una visita guiada pel patrimoni cultural i històric de la vila.
Ascó

Ascó renova les seves propostes turístiques per aquesta temporada d'estiu. El llaüt Lo Roget és l'element estrella del turisme que acosta la fauna i l'essència de l'Ebre a tots els amants de la natura.

L'embarcació està inclosa en les dues grans propostes de la temporada que consisteixen, principalment, en una sortida ornitològica pel riu i una visita guiada pels carrers del nucli antic on es podrà descobrir el seu passat morisc.

Tast de cervesa i productes locals

Les activitats vénen acompanyades d'un tast de productes locals, en el cas de la ruta pel nucli històric del municipi. Pel que fa a la visita ornitològica, s'ofereix un tast de cervesa Lutra, una beguda artesana característica pels seus ingredients, la menta i la regalèssia. Unes propostes renovades per promocionar el turisme d'Ascó i arribar a un públic més familiar.

Visita ornitològica

Només als caps de setmana

Les visites es faran només els caps de setmana des del 4 de juliol fins a finals d'octubre restringint l'aforament al 50%. Les reserves es poden fer a l'oficina de turisme del municipi i més endavant, ja es podran fer a través d'una plataforma que està en procés de creació.

Paraules clau:

Notícies relacionades