Back to top

Fent les primeres braçades per crear la base del waterpolo a la ciutat

El Club Natació Reus Ploms vol crear escola en la seva secció de waterpolo. Per aconseguir-ho organitza diverses jornades per tal que la canalla conegui i faci difusió d'aquesta disciplina, un esport que aquest estiu també serà protagonista a la ciutat amb el Torneig infantil HaBaWaBa.
Fent les primeres braçades per crear la base del waterpolo a la ciutat

Amb l'objectiu de potenciar el Waterpolo entre els més menuts i crear base en aquesta disciplina, El Club Natació Reus Ploms continua organitzant trobades amb nens i nenes. La finalitat és que la canalla provi aquesta disciplina i de cara la temporada vinent formar una escola oficial d'aquest esport. Fa dos anys que el club va recuperar la secció de waterpolo amb l'equip sènior masculí, l'únic a la ciutat en aquesta disciplina que ha esdevingut una mica oblidada per les generacions més petites. 

Per altra banda durant la primera setmana de juliol el Ploms acollirà el torneig HaBaWaBa, un esdeveniment de waterpolo que s'organitza en diversos punts del món. En aquesta ocasió hi participaran més d'una quarantena d'equips vinguts sobretot d'Europa però també comptarà amb la presència d'equips d'Estats Units, d'Austràlia o d'Egipte. En total prop de 600 nens i nenes que jugaran a la piscina ganxeta. 

El HaBaWaBa esdevindrà una experiència formidable per aquesta canalla reusenca que ja estan fent les primeres braçades per crear la base de waterpolo a la ciutat.  

Paraules clau:

Notícies relacionades