Back to top

A fer bo el punt del Palau

El Reus Deportiu Miró vol fer bo el punt aconseguit al Palau Blaugrana enduent-se la victòria contra el Club Hoquei Mataró. Els de Jordi Garcia volen acabar el primer terç de l'OK Lliga amb tres punts contra un rival que només porta un triomf.

Puntuar al Palau Blaugrana no és fàcil i per aquest motiu, una victòria encara li donaria més valor a l'empat roig-i-negre contra el Barça. El Reus rebrà la visita del Club Hoquei Mataró, un acabat d'ascendir des de l'OK Lliga Plata i que fins ara només ha pogut sumar una victòria en els nou partits que ha disputat. Jordi Garcia sap que el partit no serà fàcil.

Tot i que està a la part baixa de la classificació, el Club Hoquei Mataró va plantar cara contra tot un CH Caldes en la jornada anterior. La derrota per 3 a 5 dels maresmencs contra els del Vallès Oriental fa alertar el Reus de Jordi Garcia, perquè per guanyar hauran de suar tinta.

hoquei

El Reus buscarà una victòria que el mantindrà entre les tres primeres posicions de l'OK Lliga, juntament amb el Deportivo Liceo i el Barça. Josep Antoni Ribó i Jordi Reverter seran els encarregats de xiular el duel que es disputarà aquest pròxim diumenge a partir de les 16 h de la tarda.

Paraules clau:

Notícies relacionades