Ferreira i Salvadó, guanyadors de l'Scott Marathon de Cambrils

Cambrils va acollir la primera prova del circuit Open estatal de BTT XCM 2021, l'Scott Marathon Cup. El portuguès Tiago Ferreira i la catalana Arantxa Salvadó es van imposar en el certamen inaugural.

Els bikers havien d'afrontar un recorregut de 60 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell, alternant la part plana amb una altra de muntanya. El dia va començar amb una fina pluja que deixava el terra en perfectes condicions per poder fluir durant tot el recorregut.

En categoria masculina, el tram inicial de pujada va separar els ciclistes en diversos grups, i finalment Ferreira es va emportar la victòria. En la part femenina, Salvadó es va posar en primera posició des del primer moment, i va mantenir suficient marge per firmar una victòria solvent.