Back to top

El Festival Accents manté els concerts d'aquest cap de setmana a Reus i Cambrils

L’organització retornarà els diners a les 30 últimes persones que van adquirir entrades pel concert de Pau Vallvé si finalment es confirma la retallada del 70% al 50% de l’aforament.

La tercera setmana de concerts de l’Accents 2020 arriba aquest cap de setmana amb tres actuacions, tot i que en aquests moments els detalls dels concerts depenen de quan es facin efectives les noves mesures adoptades per la Generalitat de tancament de bars i restaurants i reducció de l’aforament del 70 al 50%.

Pau Vallvé

El concert de Pau Vallvé d’aquest divendres a les 21h a la Sala Santa Llúcia de Reus, amb el cartell d’entrades esgotades des de fa setmanes, se celebrarà tal i com està previst, tot i que en cas que es confirmi la retallada d’aforament del 70% al 50%, l’organització haurà de retornar el preu de les entrades a les 30 últimes persones que les han comprat.

Presentarà el seu nou disc 'La vida és ara', enregistrat durant el confinament i l'estat d'alarma.

Rampaire

L’actuació de l’ampostí Rampaire, dissabte al Jardí de la Casa Rull, s’ajornarà a una data encara per definir si la Generalitat prohibeix l’obertura dels bars i restaurants.

Pau Alabajos

Per la seva part, el primer dels tres espectacles del festival a Cambrils, diumenge a les 19.30h amb el concert de Pau Alabajos, una actuació on el cantautor valencià estrenarà el seu darrer disc a les nostres comarques, es desenvoluparà amb total normalitat perquè l’aforament de la Cripta de Cambrils és del 50% des d’un primer moment.

Ens presenta en directe el seu vuitè projecte discogràfic, "Les hores mortes" (RGB Suports, 2020), una referència a un dels tres poemes del llibre Estimada Marta, de Miquel Martí i Pol, que ha musicat en aquesta nova aventura. 

Entrades

Pau Vallvé: Entrades anticipades a https://entradium.com/es/events/rampaire-en-directe

Pau Alabajo: Entrades esgotades.

L’organització es posarà en contacte amb aquestes persones a través del correu electrònic i se’ls informarà dels motius de la reducció de l’aforament i del retorn dels diners, que serà de forma immediata.

Paraules clau:

Notícies relacionades