Back to top

El Festival Ràbia dobla la participació en la seva 2a edició

El Festival de microcurts Ràbia de Cambrils ha tancat la seva segona edició aquest cap de setmana amb la projecció de 30 curts seleccionats dels 49 inscrits. Amb les butaques del cinema La Rambla de l'Art plenes, el públic ha votat els curtmetratges que més han agradat. El festival ha reconegut un total 4 projectes en diversos premis.
El Festival Ràbia dobla la participació en la seva 2a edició

Arran dels atemptats de Cambrils, va néixer ara fa un any el festival de curtmetratges Ràbia, un certamen que volia canalitzar aquesta sensació de ràbia cap a una vessant artística. El resultat, una segona edició que ha doblat la participació amb 49 curts presentats, un fet que ha obligat a l'organització del festival ha fer una selecció de 30 curts, tots ells amb dues premisses en comú; el concepte de Forat Negre i que el curt transmetés la ràbia quotidiana. Els cineastes havien de crear les seves obres de 2 minuts de durada en un cap de setmana.

Els curts seleccionats s'han projectat al cinema cambrilenc La Rambla de l'Art davant de 300 espectadors que han votat els curts que més els ha agradat. El premi del públic dotat amb 600€ ha esta per al curt "L'esperit de l'escalier", i el premi Ole tu, de 300€ per "Os tenemos Calados (o no). Per altra banda l'organització ha entregat el premi Rabiós de també 300€ on el projecte "L'horrible necessitat" ha estat el guanyador. El premi més sucós però ha estat el del jurat, dotat de 1.000 euros que s'ha entregat al curtmetratge "Barb".

L'entrega de premis s'ha celebrat a la Sala Mart de Cambrils amb música i pica-pica per als participants.