Back to top

El Festival Terrer es manté viu i es consolida, malgrat la pandèmia

Balanç positiu del Festival Terrer Priorat, que ha finalitzat aquest diumenge després de dos caps de setmana de concerts. El maridatge entre la música i el vi, són la clau del Festival, que amb només 4 edicions ha aconseguit ser un referent al territori.

S'ha convertit en una cita ineludible de l'agenda cultural prioratina. El Festival Terrer Priorat, que combina música, vi, arquitectura i paisatge, ha tancat amb èxit la quarta edició, enguany concentrada en dos caps de setmana. La limitació d'aforament ha deixat fora moltes persones, que s'han quedat sense entrades. I és que tal com afirmen els organitzadors, les normatives canviants per la Covid-19 i l'adaptació dels espais han fet perillar l'edició d'enguany del Festival.

Programació eclèctica i repartida pel territori

Un dels últims concerts del Festival ha estat el de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, fundador de Dusminget i l'ànima de La troba Kung-fu. Ells són només una de la quinzena de formacions que han actuat al Festival, un festival que vol projectar música d'arrel tradicional feta des dels Països Catalans.
Altres músics que han actuat al festival Terrer són el cantautor mallorquí Biel Majoral, la Magalí Sare, o la formació de rock Súper Gegant. Els concerts s'han repartit per diverses poblacions del Priorat, com Falset, Cornudella, Siurana o Gratallops, i també pobles veïns, com La Febró o Ulldemolins.

Paraules clau:

Notícies relacionades