Back to top

El filial afirma no haver cobrat malgrat l'aparició d'una hipotètica ordre de pagament

En un document que han tret a la llum alguns mitjans del territori, hi constaria que Onolfo hauria donat l'ordre de transferència de les nòmines endarrerides. Uns diners però que encara no han arribat als comptes dels integrants de la plantilla.
Clifton Onolfo, propietari del CF Reus, en roda de premsa

El propietari del Club de Futbol Reus Deportiu, Clifton Onolfo,  hauria ordenat la transferència de les nòmines endarrerides als jugadors del Reus B Cambrils. Així hi consta en un paper que aquest cap de setmana ha sortit a la llum de la mà d'alguns mitjans del territori, però que ha estat qüestionat per part de molts aficionats.

El document on Onolfo hauria ordenat la transferència de les nòmines endarrerides als jugadors del Reus B Cambrils

El document on Onolfo hauria ordenat la transferència de les nòmines endarrerides als jugadors del Reus B Cambrils 

La desconeixença de quins moviments està realitzant Onolfo per tal de salvar el club i la nul·la relació que s'ha establert entre l'americà i els treballadors i jugadors de l'entitat, han fet dubtar de la seva validesa. De moment, la plantilla del filial no ha rebut ni un euro i així ho ha exposat en un comunicat assegurant que segueixen sense rebre el pagament de les sis mensualitats endarrerides. Des de premsa exposen que no saben de la procedència d'aquesta ordre de pagament, però les especulacions apunten que els jugadors podrien cobrar abans d'aquest dimecres.

 

El comunicat dels jugadors del filial exposant que encara no han cobrat

El comunicat dels jugadors del filial exposant que encara no han cobrat

Durant aquest període de temps, el Club de Futbol Reus Deportiu hauria entrat ja en concurs de creditors. El màxim dirigent roig-i-negre s'hi acolliria amb l'objectiu de garantir la supervivència de la SAD després d'adonar-se, segons diu, de què el deute plantejat en un inici per Joan Oliver era molt inferior al real. De 5 milions d'euros s'ha passat a 8.

Tot plegat són els últims passos d'un Reus partit per la meitat i amb la supervivència de la base en risc.