Back to top

El filial, una escola a la cerca de l'excel·lència

El Reus B Cambrils comença a escalfar motors amb l'objectiu de fer front al seu segon any a Tercera Divisió. Pel club roig-i-negre era una prioritat tenir el filial en aquesta categoria, ara toca mantenir-ho i fer gran un equip de jugadors molt joves.
Imatge de l'entrenament que dóna inici a la pretemporada del Reus B Cambrils

Des de fa tres anys i amb el salt del Club de Futbol Reus Deportiu a Segona Divisió, el seu filial s'ha convertit en un trampolí pels jugadors més joves a la lliga professional.

Els esforços d'un club a la cerca de l'excel·lència han donat els seus fruits enguany més que mai. El Reus B Cambrils ha iniciat la pretemporada aquest dilluns amb la baixa de 4 futbolistes que disputaran els entrenaments preparatius amb el primer equip. Chechu Grana, Adrià Arjona, Alfred Planes i Ernest Forgas es troben sota les ordres de Xavi Bartolo, i Adrian Guerrero ho farà durant tot l'any. El de Blanes ja té fitxa a Reus a l'espera de convertir-se en un home important a LaLiga123.

"El jove vol venir", explica l'entrenador del Reus B Cambrils, Albert Company, "El futbolista prioritza aquestes possibilitats a unes altres, perquè sap que, si s'esforça, està molt a prop de poder pujar al primer equip, el té a tocar".

L'objectiu del Reus B Cambrils és generar futbolistes d'elit, i si pot ser, que siguin del territori. Gran part de la plantilla d'enguany la conformen juvenils roig-i-negres i jugadors joves experimentats en la categoria.

Albert Company, ens explica el projecte del Reus B Cambrils: "L'objectiu és generar jugadors des del juvenil, ja que si els tenim a casa, no els hem d'anar a buscar a fora".

La pretemporada arriba després d'un any esportiu que va anar de més a menys pels d'Albert Company. El debut dels roig-i-negres a Tercera Divisió però ja és passat i ara toca pensar amb nous reptes, com és el primer matx de preparació davant l'Ascó, el dia 21 de juliol, a casa.