Back to top

El FIMC fa autocrítica i presenta un cartell 'més encertat'

La dansa guanyarà protagonisme a la quaranta-cinquena edició del Festival Internacional de Música de Cambrils. Aquest matí s'ha presentat el cartell, que s'estrena amb l'actuació de l'artista Sara Baras. L'organització ha fet autocrítica de l'edició passada i assegura que el cartell d'enguany és 'més encertat'.
FIMC

L'espectacle de Sara Baras estrenarà la quaranta-cinquena edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, que arriba del 25 de juliol a l'11 d'agost. Un certamen que enguany reunirà un tota de dotze artistes com Els Pets, Fangoria, Diego el Cigala o Álvaro Soler, entre d'altres. Des de l'organització fan autocrítica de l'edició passada, la qual consideren que no va ser prou encertada pel que fa al cartell, així ho explica Martín Pérez, director de Concert Studio.

Pel que fa a la ubicació, els organitzadors lamenten que malgrat els intents per canviar l'orientació de l'escenari al Parc del Pinaret amb l'objectiu de minimitzar les molèsties als veïns de la zona de la Parellada, no ha estat possible per l'existència d'un bar que impedeix ubicar l'escenari a l'inrevés.

El festival, amb un pressupost similar al de l'any passat però una mica superior, donarà més importància a la comunicació i a l'atenció al client. Dilluns es posaran a la venda 32.000 entrades, amb preus entre 10 i 58 euros.

Notícies relacionades