Final d'infart a favor del Reus Deportiu d'hoquei

El Reus Deportiu d’hoquei ha superat per 3 a 4 al Vilanova a domicili, en un partit amb una actuació destacada dels àrbitres, xiulant moltes dobles faltes i penals que han estat el centre d’un partit emocionant.

El Reus Deportiu guanya al Vilanova per 3 a 4 en un partit emocionant que s’ha resolt amb un final d’infart. Un encontre que ha tingut com a principal protagonista els àrbitres, assenyalant innumerables faltes directes i penals pels dos conjunts.

Al minut 11, Adroher forada la porteria del Vilanova amb un fort xut llunyà, avançant en el marcador als roig i negres. Poc després, Xavi Rubio ha estavellat la pilota al pal, però qui marcaria al minut 17 seria Pujals, amb un gol des de pràcticament mig del camp.

Un minut més tard. Jepi Selva contesta amb una altra bona diana que ha calcat la trajectòria del primer gol, pujant el 1 a 2 amb el que s’ha conclòs la primera meitat. Amb la segona part, ha arribat el recital de l’àrbitre i l’emoció.

Roger Molina ha aturat una falta directa a Pol Pàmies. Seguidament, com si d’un partit de tennis es tractés, el Reus m’ha disposat d’un altre, que també ha aturat Povedano. Al minut 32 una altra Falta Directa, que s’ha encarregat de transformar Xavier Costa amb una bona acció. El Vilanova no s’ha enfonsat i ha gaudit de dos penals consecutius.

Pasto ha marcat el 2 a 3 per donar esperances al conjunt local. Al final de l’encontre, Adroher i Xavi Costa han fallat una falta directa cada un. Qui si l’ha transofrmat ha sigue Dani López, posant l’empat a l’electrònic. Finalment, Casanovas ha marcat de penal el 3 a 4 favorable als reusencs. Però l’emoció s’ha mantingut a pista, materialitzant-se en una altra falta directa als últims segons de xoc.

Roger Molina ha salvat els roig i negres amb una gran aturada, que ha certificat la tercera victòria del Reus Deportiu aquesta temporada. Tot i el resultat, Domínguez reconeix que el Reus no ha jugat amb la personalitat habitual. El Reus segueix sense conèixer la derrota en aquesta OK Lliga i comparteix liderat a la classificació amb el FC Barcelona.