Back to top

Finalitza el Torneig Popular Ciutat de Reus amb els jugadors de la categoria infantil

El Torneig Popular Ciutat de Reus, organitzat pel Club de Tenis Taula Ganxets, ha posat punt i final a una edició marcada per la COVID19. La competició s'ha tancat aquest dissabte amb una jornada on hi han participat 18 jugadors de la categoria infantil.

El Torneig Popular Ciutat de Reus ha finalitzat aquest cap de setmana la seva quarta edició. A diferència de les anteriors, enguany s'ha hagut de realitzar en tres jornades per poder mantenir totes les mesures de seguretat adients en relació a la COVID-19. El cap de setmana passat va ser el torn dels jugadors federats, el dissabte, i dels adults el diumenge, deixant la categoria infantil, de 7 a 15 anys, per aquest dissabte dia 1.

En total hi han participat 18 nens i nenes de les comarques de Lleida, Tarragona i Barcelona que han gaudit del seu esport preferit i han jugat amb contrincants diferents dels que practiquen habitualment.

Una edició totalment marcada per la COVID-19

Durant tota la competició s'han aplicat mesures excepcionals de seguretat, com ara la presa de temperatura als assistents, l'ús de mascareta en tot el recinte mentre no s'estava jugant i la desinfecció de mans i peus als accessos. Els organitzadors fan una valoració positiva de la realització del torneig, tot i les dificultats amb les que s'han trobat per poder d'ur a terme l'esdeveniment en aquesta ocasió. No obstant, esperen poder repetir l'any vinent. 

Paraules clau:

Notícies relacionades