Back to top

Sense Fira de l'Avellana fins a la tardor

Avui havia de començar l'edició número 40 de la Fira de l'Avellana de Riudoms, però la situació sanitària actual ha provocat el seu ajornament fins a la tardor

Avui havia de començar l'edició número 40 de la Fira de l'Avellana de Riudoms, però la situació sanitària provocada per la COVID-19 ha obligat a ajornar-la fins a la tardor. El consistori i el Comitè Organitzador van descartar la idea de celebrar una fira telemàtica, tal com va explicar l'alcalde Sergi Pedret, i opten per un acte presencial el més normal possible en un futur pròxim, en una data encara per confirmar. La Fira de l'Avellana s'havia de celebrar entre el 7 i el 9 d'agost.

"Totes les mesures sanitàries exigides en un esdeveniment de caràcter obert com és la Fira fan que sigui incompatible la celebració de la mateixa amb la seguretat dels nostres visitants", es va declarar des del Comitè Organitzador. S'ha informat també que part del pressupost destinat a la Fira es destinarà a "mitigar els efectes socioeconòmics que està causant la crisi sanitària". 

Aquest esdeveniment se centrarà en la promoció dels productes locals i de proximitat, així com en la gastronomia basada en aquests productes.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades