Back to top

FiraEsport acull la Copa Catalunya de BTT

Vilanova d'Escornalbou organitza, des de fa sis anys, FiraEsport, una fira dedicada a l'esport, però pensada també per a tota la família. Enguany, a més de les curses i activitats habituals ha acollit la Copa Catalunya de BTT. Durant els dos dies han passat per la fira prop de 5.000 persones.
curses bici

Caminades o curses de muntanya en BTT, exhibicions esportives o inflables per la canalla han estat algunes de les activitats que s'han dut a terme durant la 6a. edició de FiraEsport, una fira que enguany ha acollit, entre d'altres, la Copa Catalunya infantil de BTT. Un acte que, segons Sergi Ciurana, alcalde de Vilanova d'Escornalbou i un dels organitzadors, "ha reunit fins a 160 participants".

La fira va néixer amb la voluntat de promocionar l'esport però, a la vegada, poder-lo gaudir en família, amb activitats pensades per acompanyants de totes les edats. I això, els assistents, ho valoren molt positivament.

A banda de les curses, FiraEsport ha programat vint activitats per a la canalla, mitja dotzena d'exhibicions esportives i unes quantes activitats dirigides, com tallers o masterclass. L'organització ha comptat amb un centenar de voluntaris, i en total hi han participat entre 4.000 i 5.000 persones.

Notícies relacionades