Back to top

firaReus acull un 'Got Talent' del sector tecnològic

Una desena d'empreses del sector digital i informàtic i més de 300 estudiants s'han reunit aquest matí a les instal·lacions de firaReus en la primera Jornada Speed Dating.
esquiades

Donar-se a conèixer davant de més de 300 joves estudiants del sector digital i informàtic. Aquest ha estat l'objectiu de la primera Jornada Speed Dating, organitzada pel Clúster TIC Catalunya Sud i que ha acollit aquest dimecres firaReus. Una posada en escena en què les empreses només comptaven de 8 minuts per exposar les seves línies de negoci.

Alguns, com és el cas de l'empresa Esquiades, han optat per l'humor, realitzant la seva intervenció disfressats de dos dels personatges més carismàtics de la història dels videojocs i llençant rega'ls al públic. I és que els temps han canviat i amb ells les empreses. 

cluster

A les empreses tecnològiques els hi costa trobar perfils

En la segona part de la jornada, els estudiants han tingut l'oportunitat de dirigir-se a les empreses que més els han agradat i realitzar una petita entrevista. Una manera fàcil per a les empreses de trobar el perfil que busquen. 

Una 1a Jornada Speed Dating, d'èxit

Una primera jornada que ha finalitzat amb èxit i que des de l'organització preveuen repetir durant el 2020.