Back to top

El fiscal demana dos anys de presó per Joan Sabater

El judici contra l'expresident del Reus Deportiu, serà els propers 16 i 17 de desembre. L'acusen d'apropiar-se 75.000 euros del club.
Imatge de Joan Sabater, expresident del Reus Deportiu

Joan Sabater hauria fet ús de dues targetes de crèdit del Reus Deportiu per a usos personals durant el temps que va ser president del club.

Això és el que recull l'escrit de la fiscalia un mes abans que el cas es jutgi a l'Audiència de Tarragona. Segons l'escrit del ministeri fiscal, Sabater s'hauria embutxacat 75.000 euros. Ho hauria fet a través de les targetes de crèdit que el club va posar a la seva disposició.

Unes targetes que estaven lligades a un compte corrent del Reus Deportiu i que, sempre segons el fiscal, Sabater hauria aprofitat per qüestions personals.

Puros i tractaments per aprimar-se

dades

Entre d'altres; despeses a restaurants, puros o tractaments en clíniques per aprimar-se. Tot plegat entre els anys 2003 i 2011. Despeses que, per exemple, el 2007, haurien superat els 11.000 euros. En total, 75.000 euros, segons calcula el fiscal.

La investigació va arrancar amb presumptes apropiacions que superaven els 150.000 euros, però finalment la xifra ha caigut a la meitat, per bé que el període d'investigació s'ha ampliat. En un inici només es van analitzar els sis darrers anys del mandat de Sabater, del 2005 al 2011.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades