Back to top

El 'Flag Football' torna a la Costa Daurada

Més de 400 esportistes d'arreu d'Europa participen, al llarg del cap de setmana, en aquesta competició no federativa per decidir qui és el millor equip continental.
Marcos Vega, organitzador de l'esdeveniment, al Cercle Central

Ho ha explicat al programa d'esports d'aquesta casa Marcos Vega, organitzador de l'esdeveniment. A partir d'aquest divendres, 18 d'octubre, i fins diumenge, 20 d'octubre, Cambrils i Salou rebran als millors equips de pilota ovalada de tot Europa.

A les instal·lacions del Complex Esportiu de Salou s'hi disputa el Torneig Champions Bowl de Flag Football, una disciplina semblant al futbol americà, però que es juga sense contacte. Després de deu anys celebrant-se, l'esdeveniment repeteix seu per primer cop en la història, per petició popular. El clima i el tracte són els trets diferencials.

400 esportistes de tot el continent han acceptat la invitació dels organitzadors, i viatjaran fins a la Costa Daurada per coronar-se campions d'Europa. Ho faran també els Herlev Rebels, qui buscaran revalidar el títol.

La competició és una bona iniciativa per donar a conèixer un esport que ofereixen més de 60 clubs a Espanya. L'entrada al torneig serà gratuïta, també en la final, que es disputarà diumenge al matí.