Back to top

Folch Endurance no té rival

L'equip Folch Endurance ha guanyat el premi de les 24 hores de Motociclisme al Circuit de Catalunya. L'onzena victòria i tercera consecutiva de la formació de Reus. Avui parlem amb el director de Folch Endurance per conèixer l’èxit de la competició.

Imatge del logotip Folch Endurance

L'equip Yamalube Folch Endurance fa 35 anys que participa en carreres de resistència. Han estat múltiples vegades campions d'Espanya, de Superstock i de resistència. I finalment han aconseguit fins a 11 victòries al Circuit de Catalunya. Enguany és la tercera consecutiva de l'equip reusenc. Per l'ocasió s'ha dissenyat una moto més potent i manejable. A més ha estat fabricada per poder aguantar perfectament 24 hores al Circuit de Catalunya.

L'equip Yamalube Folch Endurance ha aconseguit el triomf de les 24 hores de Motociclisme al Circuit de Catalunya. Aquesta és l'onzena victòria i la tercera consecutiva de l'equip reusenc. En la primera part de competició no van tenir sort, i van ser tercers, però en la segona hora l'equip reusenc es va posar líder i així va seguir fins a la meta. Un total de 727 voltes al Circuit de Catalunya en una edició amb 52 equips en què el Proelit va ser segon i l'Institut Castellarnau, tercer. En la categoria Endurance també es va imposar l'equip reusenc.

Tal com afirma el director de Folch Endurance, Josep Maria Folch: "La moto ha de ser molt bona per resistir, en aquest cas la cursa de 24 hores al Circuit de Catalunya".

L'empresa Folch Endurance es troba al Carrer Igualtat de Reus. Allí estan exposades les diferents motos que han guanyat als Campionats i es poden visitar. Any rere any l'equip reusenc deixa una marca important en el món del motociclisme.