Back to top

Foment frena la construcció de l'Estació Intermodal

Gir radical pel que fa a la que havia de ser la nova Estació Intermodal. I és que segons les últimes declaracions del comissionat pel Corredor del Mediterrani, el Ministeri no contemplaria la seva construcció. Unes declaracions que ràpidament han generat una onada de crítiques.
El Ministeri deixa de banda la construcció de l'Estació Intermodal

El Ministeri de Foment no contemplaria la construcció de l'Estació Intermodal. Així ho ha assegurat el comissionat del govern espanyol pel Corredor del Mediterrani, Josep Vicent, en la sessió HORITZÓ 2021 que s'ha celebrat aquest matí a la Cambra de Comerç de Tarragona. Unes declaracions que han generat una onada de crítiques des de diverses entitats del territori.

Entre elles, la Cambra de Comerç de Reus, la qual assegura que ens trobem davant un altre error històric pel que fa al disseny ferroviari del Camp. I és que, segons l'entitat, aquesta decisió no hauria tingut en compte la importància de l'àmbit més potent que juguen les ciutats de Reus i Tarragona i la seva àrea d'influència. Unes crítiques a les quals també s'hi ha sumat l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

"El fet que el comissionat hagi anunciat la seva suspensió no només ens dol, sinó que ho considerem una presa de pèl", ha sentenciat Pellicer.

El Govern de Reus també ha reivindicat, una vegada més, la importància estratègica d'aquesta infraestructura. Per aquest motiu, Pellicer assegura que ja ha iniciat una ronda de contactes amb els principals alcaldes de la demarcació per tal de defensar les infraestructures del territori i la seva importància estratègica.