Back to top

Fomentar l'educació conscient i respectuosa en la criança infantil

Descobrim l'Associació Papallones, una entitat formada per pares i mares que comparteixen experiències sobre la criança del seus fills.
Descobrim l'Associació Papallones, una entitat formada per pares i mares que comparteixen experiències sobre la criança del seus fills.

Participar en xerrades d'interessos, experiències i inquietuds en comú relacionades amb el creixement personal i l'educació dels fills i filles. Aquesta és la principal finalitat de l'associació Papallones.

L'entitat promou una criança basada en el respecte mutu i la comunicació així com l’autoregulació dels nens. D'aquesta manera els pares i mares treballen per encoratjar a la canalla en la seva autonomia, ajudant-los a formar una base sòlida d’autoestima.

Els seus membres estan impulsats per les ganes d'aprendre sobre l'acompanyament i inquietuds educatives basades en la solidaritat o la preocupació per l'ecologisme. Amb tots aquests valors com a premissa, l'entitat organitza diverses activitats familiars i xerrades amb experts per fomentar aquestes bases.

L'associació Papallones desenvolupa la seva activitat a Cambrils, al centre cívic de Vilafortuny i està oberta a tots aquells pares i mares que vulguin compartir les seves experiències i inquietuds vinculades amb l'educació conscient i respectuosa.

 

 

 

 

 

 

 

Notícies relacionades